Bravo…collega’s. Bedankt!

op 6 december 2016

Overigens hebben wij ook nog diverse rayonhoofden die maandelijks ervoor zorgen dat het bulletin op tijd bij u in de brievenbus ligt. Ongemerkt gebeuren er toch door onze vrijwillige leden hand – en spandiensten, waarvoor ik ook hen hiervoor bedankt.

Naast de diverse taken binnen het bestuur is er altijd ruimte voor externe vrijwillige taken o.a. het ziekenbezoek en het verzenden van verjaardagskaarten, het verzorgen van onze PR. het intact houden van onze website. Evenals de opbouw en het weer terugzetten van de tafels en stoelen in het gebouw en het verzorgen van de catering bij de herdenking Enschede evenals het assisteren bij de geschiedeniswand op diverse locaties en misschien ben ik nog wat vergeten.

Maar allen hebben maar een doel en dat is zich dienstbaar stellen aan de leden van de Koempoelan en trachten de eer van onze vereniging hoog in het vaandel te houden. Deze o zo’n positieve instelling van allen heeft mede gezorgd dat onze Koempoelan middagen zo succesvol zijn.

Maar bij deze dank ik ook alle leden en bezoekers die heel graag op onze Koempoelan komen. Zonder Uw komst is onze inspanning tevergeefs geweest. Hartelijk dank allemaal. En van hieruit wens ik u allen prettige feestdagen en een gezond 2017 toe voor U en de Uwen.

Met vriendelijke groet, Tony Kuschel, uw voorzitter

Michel van RuyvenBravo…collega’s. Bedankt!