IKA Verwendag

op 4 augustus 2017

Op zondag 30-07-2017 heeft de IKA haar 2 jaarlijkse Verwendag voor de 70+ leden gehouden. Van 14.00 tot 18.00 uur. In het wijkcentrum “de Schelf.”

Zoals we dat vaker meemaken komen de leden van de IKA al ruim voor aanvang op onze locatie. Voor de 2 jaarlijkse verwendag van onze leden van 70 jaar of ouder.
De entree, de maaltijd en de Indische snacks worden hun op de verwendag aangeboden door de IKA. Alleen de consumpties (drankjes) die men gebruikt zijn voor eigen rekening.

Op deze dag hebben wij onze leden een vrolijk ontspannen programma aangeboden. Daarin hoefden zij zelf niets anders te doen dan zich lekker te laten verwennen en te genieten van de muziek de snacks en het eten dat hun werd aangeboden.

Ook dit jaar hebben we weer veel aanmeldingen voor deelnamen ontvangen. Met als resultaat dat we ruim 150 leden “allen 70 plus”, mochten verwelkomen. En met alle medewerkers er bij, we toch op zo’n 180 man uitkwamen. Voorwaar een te gek aantal voor een verwendag.

Het programma liep die dag op rolletjes en de leden hebben lekker kunnen genieten van de snacks, zoals, tjendol, pasteitjes, risolles, spekkoek, lemper enz. Zodat niemand iets tekort gekomen is. De snacks waren verzorgd door Kenti, die zelf lekker op vakantie was.

We hadden een Tante Toetie, die a la Tante Lien, door het hele programma heen de mensen bezig hield met leuke verhalen, anekdotes en opvallend veel bijzonderheden over een aantal leden in de zaal wist te vertellen.

Vooral de oudste aanwezigen, de twee 90 plusser, de dames van Enst en Zandstra kregen extra de aandacht, en andere leden werden geprezen om hun inzet voor de vereniging of opvallende dansprestaties. Waarbij zij op verschillende momenten van de dag even de aandacht vroeg voor om telkens een paar lootjes te trekken waarop leuke prijsjes vielen waarvan er een aantal er heel smakelijk uitzagen.

De presentatie van een bijzondere modeshow was weer een welkome en geslaagde act, onder leiding van Senia Neijndorff tot stand gekomen en waarbij er toiletjes uit Hawaiian, Spanje en India getoond werden, door enthousiaste leden.

Daarna hebben allemaal weer kunnen genieten van de overheerlijke Indische rijsttafel die Silvia Kuschel voor ons verzorgd heeft.

Ook de heerlijke fruitspies als toetje viel letterlijk en figuurlijk goed in de smaak. Het bestuur heeft er alles aan gedaan om de leden een gezellige middag te bezorgen. Het programma was een verrassing en we mogen vaststellen dat we de leden ook echt verrast hebben. De muziek van Rob de Groot zorgde voor een extra sfeervol geheel.

Al met al een geslaagde verwendag, zoals ook bleek na afloop van de verwend door de vele bedankjes die het bestuur mocht ontvangen voor de heerlijke gezellige dag. Dat doet ons goed en ik wil dan ook iedereen, alle bestuursleden en vrijwilligers die aan het tot stand komen van deze dag meegewerkt hebben, heel hartelijk bedanken.

Bij de koempoelan van 24 juni jl. kunt u de foto’s vinden van de IKA Verwendag.

Nol Kok

Michel van RuyvenIKA Verwendag