llse Bollemeijer

op 26 mei 2020

Per februari 2020 ben ik officieel aangesteld als penningmeester van de IKA.
Maar wie ben ik eigenlijk? Graag stel ik mij aan u voor.

Mijn naam is Ilse Bollemeijer en samen met mijn man woon ik in Duitsland. We hebben 2 kinderen, beiden zijn uitwonend. Op mijn 18e heb ik Hengelo verlaten en ben ik naar het Westen verhuisd om na 25 jaar weer in het vertrouwde Twente te vestigen 2 jaar geleden vroeg Paula Hinne mij of ik misschien interesse had in penningmeesterschap bij de IKA. Ooit heb ik opgetreden op een koempoelan in een Hawaiiaanse dansgroep. Ik had verder geen enkel idee waar ik in terecht zou komen. Toch heb ik mij aangemeld bij Tony. Reden: ik wilde de Indische gemeenschap dienen.

Ik hoop, zodra het mag, ingewerkt te worden in de vele taken die bij een penningmeester horen. De coronavirus echter, gooide roet in het eten. Als een volgeling van Messias (de naam christen vind ik te beladen, onder deze naam is in het verleden meer kapot gemaakt dan goed), heb ik geen angst voor ziekte of dood.

Onlangs hebben we Pasen gevierd. Deze dag gedenken wij dat Yeshua is opgestaan uit de dood. Hij heeft de dood (vijand van de mens) overwonnen.
Dit betekent dat als wij geloven dat wij zondaars zijn, Hem nodig hebben als Redder en geloven dat Hij is opgestaan uit de dood, wij eeuwig Leven met Hem
hebben. Het mooie is dat geloven in Yeshua geen gevoel is maar een rotsvaste overtuiging en vertrouwen in je hart dat Hij er voor je is, jou begrijpt en dat Hij jou nooit verlaat. Met dit rotsvast geloof en vertrouwen raakt deze crisis, of welk andere ramp er nog zal komen, mij niet. Ik bid dat u bemoedigt bent en, mocht u Hem niet kennen, Hem zal zoeken. Hij zal gevonden worden en u rust geven, rust die het menselijk verstand te boven gaat.

Zegengroet,
llse Bollemeijer, Penningmeester

Michel van Ruyvenllse Bollemeijer