Ontdek je roots (geschiedeniswand)

Op deze geschiedeniswand is een stuk van de Nederlandse geschiedenis over Nederlands Indië in een periode van ruim 400 jaar in woord en beeld tot stand gebracht.

SAMENSTELLING GESCHIEDENISWAND

De geschiedeniswand bestaat uit 27 oprolbare banieren. Elk banier beslaat een tijdsperiode in de ontstaans-geschiedenis van Nederlands Indië.

De afmeting van 1 banier is, 85 x 200 cm. Het geheel van 27 banieren vormt in het totaal dus een wand van 27 meter lengte. Door het gebruik van, in cassettes oprolbare banieren, is het mogelijk om de wand op diverse manieren op te stellen. Afhankelijk van de looprichting, beschikbare ruimte, kan hij dus in een rechte lijn opgesteld worden, maar ook in diverse andere vormen, al dan niet met onderbrekingen door obstakels als deuren trappen of kleinere ruimtes.

27 oprolbare Banieren, 27 spots. Waarvan de 1e banier met de tekst ‘Ontdek je roots’, en 26 genummerde banieren met tekst en foto materiaal. Een spotlicht per banier indien nodig. Benodigde stekkerdozen en aansluitingen. De gehele wand wordt door de leden van de SIKB opgesteld, v.w.b. de opstelling op locatie in overleg met de organisatie.

VERHUUR, CONDITIES EN VOORWAARDEN

Kosten huur van de wand per dag € 350,–

Huurprijs bij een langere aaneengesloten periode is afhankelijk van het aantal dagen en wordt vooraf in overleg vastgesteld.

Bij wensen voor explicatie tijdens de tentoonstelling moet rekening worden gehouden met extra kosten.

Betaling per Rabobank Hengelo; rekening nr. NL70RABO0327502126.

CONTACT

Afspraken voor de huur van de wand kunnen worden gemaakt met de coördinator van de geschiedeniswand, Nol Kok.

Telefonisch op tel nr. 053-4760920.

Michel van RuyvenOntdek je roots (geschiedeniswand)