Senang wonen en leven in Almelo!

op 12 juli 2014

‘Adoe, ramah tamah in een sfeer van tempo doeloe met de geur van verse boemboes?!’ Bij Residentie Buitenzorg is dit dagelijkse kost. Vanaf volgend jaar ook in Almelo. In het voorjaar van 2015 openen wij aan de Berkelstraat een wooncentrum speciaal voor Indische en Molukse ouderen of ouderen die zich daarmee verwant voelen. Senang wonen en leven met de mogelijkheid van zorg en ondersteuning wordt dan realiteit. ‘Senang wonen en leven zonder zorgen!’, is wat wij u bieden. Je thuis voelen in een veilige en vertrouwde omgeving heeft een positieve invloed op je gezondheid. Als je ‘senang’ bent heb je minder zorg nodig. De Indische en Molukse cultuur en leefgewoonten staan bij ons centraal. Warmte, respect, gastvrijheid, familierelaties, gebruiken, tradities en natuurlijk het eten staan daarom bij ons centraal. Het centrum bestaat uit 38 riante appartementen in de sociale huursector die geschikt zijn voor ouderen. De appartementen hebben een woonkamer, twee slaapkamers, badkamer, berging en buitenruimte. Verder heeft het centrum een gemeenschappelijke ruimte voor dagelijkse activiteiten en een keuken waar dagelijks maaltijden kunnen worden afgehaald. Het centrum wordt in zijn
geheel gehuurd van woningcorporatie Beter Wonen uit Almelo.

In Groningen, Almelo, Assen en Drachten bieden wij al enige jaren zorg en ondersteuning. Voor onze ouderen hebben wij een uitgebreid aanbod van dagverzorging, thuiszorg en maaltijdvoorziening tot aan verpleeghuiszorg toe. Het centrum in Almelo is na Groningen het tweede centrum voor onze doelgroep om senang te wonen en leven met zorg en ondersteuning. Wanneer u belangstelling hebt voor een appartement kunt u zich nu al inschrijven. In de loop van het najaar starten wij met de toewijzing. Bij toewijzing hebben ouderen voorrang die tot de doelgroep behoren en een zorgindicatie hebben.

Voor meer informatie of om u in te schrijven kunt u ons op werkdagen bellen op; 050-3686090 of mailen via info@residentiebuitenzorg.nl. Ons postadres is Verlengde Hereweg 183 te (9721 AR) Groningen.

Michel van RuyvenSenang wonen en leven in Almelo!