Tony Kuschel, uw voorzitter

op 26 mei 2020

Zoals jullie gewend zijn het Nieuwsbulletin te ontvangen met het voorwoord van uw voorzitter heeft het toch mijn voorkeur om op een ander wijze met onze leden te communiceren.

Wij zijn met z’n allen in een downstemming terecht gekomen en het uitzicht naar een normale situatie is nog niet in zicht. Het vergt veel geduld van onze risicoouderen en in de greep van extra voorzichtigheid die overgaat in angst voor besmetting met alle gevolgen van dien, blijven we toch hopen dat deze coronacrises snel voorbij is.

Wat hebben wij onze Koempoelan middagen in de afgelopen maanden erg gemist. Het gezellig samenzijn met muziek en dans en lekker eten is ons afgenomen door een simpel virus die wij niet de baas kunnen zijn.

Ik hoop dat U en de Uwen gespaard moge blijven van deze ellendige ziekte en dat wij allen ongeschonden uit deze impasse komen. Houdt vol en geef de moed niet op en bij deze “na regen komt zonneschijn”.

Ik wens u allen heel veel sterkte toe en moge wij allen in goede gezondheid elkaar weer op de komende Koempoelan teugzien. Nogmaals “wees voorzichtig, houdt afstand en houdt vol”

Met een vriendelijke groet,
Tony Kuschel, uw voorzitter

Michel van RuyvenTony Kuschel, uw voorzitter