Uw bestuur en hun passie voor onze koempoelan middagen

op 11 december 2015

Als voorzitter stel ik het zeer op prijs te mogen samenwerken met mijn bestuursleden en op de eerste plaats wil ik hen dan ook bedanken voor hun inzet en enthousiasme die ze hebben getoond om onze koempoelan middagen tot een succes te maken. Hartelijk dank bestuurders.

Wat er achter de schermen gebeurd alvorens de koempoelan begint is een overlegsituatie in de vorm van een vergadering de dinsdag vooraf aan de koempoelan. De bestuursleden hebben een taak uiteraard maar ook volledige inspraak in allerhande zaken de koempoelan betreffende. Zeker gaat niet alles altijd op rolletjes want de nodige discussie hoort erbij…maar toch we komen er altijd wel uit en dan staan de neuzen weer in dezelfde richting. De inzet en de passie die men toont is het bewijs dat de bestuursleden de koempoelan een warm hart toedraagt en niets aan het toeval overlaat. Hier ben ik als voorzitter heel erg trots op en bij deze wil dan ook mijn waardering bij dezen uitspreken.. Bravo. Collega’s bedankt!

Overigens hebben wij ook nog diverse rayon hoofden die maandelijks ervoor zorgen dat het bulletin op tijd bij u in de brievenbus ligt. Ongemerkt gebeuren er toch door onze vrijwillige leden hand – en spandiensten, waarvoor ik ook hen hiervoor bedankt. Naast de diverse taken binnen het bestuur is er altijd ruimte voor externe vrijwillige taken o.a. het ziekenbezoek en het verzenden van verjaardagskaarten, het verzorgen van onze PR.. het intact houden van onze website.. evenals de opbouw en het weer terugzetten van de tafels en stoelen in het gebouw en het verzorgen van de catering bij de herdenking Enschede alsmede het assisteren bij de geschiedeniswand op diverse locaties en misschien ben ik nog wat vergeten, maar allen hebben maar een doel en dat is zich dienstbaar stellen aan de leden van de koempoelan en trachten de eer van onze vereniging hoog in het vaandel te houden.. Deze ..o zo’n positieve instelling van allen heeft mede gezorgd dat onze koempoelan middagen zo succesvol is maar bij deze dank ik ook alle leden en bezoekers die heel graag op onze koempoelan komen.. Zonder Uw komst is onze inspanning tevergeefs geweest.. Hartelijk dank allemaal. En van hieruit wens ik u allen prettige feestdagen en een gezond 2016 toe voor U en de Uwen.

Met vriendelijke groet,
Tony Kuschel, uw voorzitter.

Michel van RuyvenUw bestuur en hun passie voor onze koempoelan middagen