Van de voorzitter, maart 2014

op 4 maart 2014

Allereerst wil ik u eraan herinneren dat op 29 maart 2014 (voorafgaand aan onze koempoelan de 30e maart) de KLOK een uur vooruit wordt gezet. Dus een uurtje korter slapen!
In de maand maart houden wij onze koempoelan op zondag 30 maart. Het belooft weer een gezellige PAAS koempoelan te worden. De muziek wordt opgeluisterd door CHARD en met het optreden van de dansgroep Hawaiian Fantasy zal onze Paaskoempoelan weer bijzonder gezellig worden. Wij beginnen om 13.00 uur! De traditionele Nasih Gurih met zeven gerechten staat op het menu. Alvast ter herinnering roep ik u aan dat u zich tijdig opgeeft bij Ron Burer voor het bijwonen van de Paaskoempoelan. Denk erom VOL=VOL. Onze LEDEN wil ik verzoeken dit tijdig te doen om teleurstelling te voorkomen.

Voor degene die NIET de ALV hebben bijgewoond, wil ik bij dezen alle leden bedanken voor het vertrouwen dat u hebt gesteld door de herbenoeming van de voorzitter Tony Kuschel en de secretaris Nol Kok voor de komende twee jaar. Wij gaan er weer tegenaan om sfeervolle koempoelans op de kaart te zetten. Wij hebben voor vrijdag 30 mei 2014 een busreis gepland naar de TTF in Den Haag. Bij minimaal 40 aanmeldingen gaat de busreis door. U kunt zich Nu al opgeven bij Peter Camerik opdat wij vroegtijdig uw interesse hiervoor kunnen peilen. De sluitingsdatum is 30 april a.s. Uw aanmelding is pas geldig als u het bedrag voor 30 april heeft overgemaakt. Een aanmeldingsformulier met prijsindicatie vindt u verderop in dit bulletin.

De heer Theo Boiten, adviseur van de Pelita houdt op deze koempoelan een spreekuur voor allerhande vragen omtrent De WUV en de WUBO. Voor belangstellenden verzoek ik u bij aanvang van de koempoelan dit kenbaar te maken of u hiervan gebruik wilt maken. Op 4, 5 en 6 april is de PASAR MALAM BAGUS in Arnhem. Voor 65 plussers is vrijdag de 4e gereduceerde entreegeld. Wij wensen u veel plezier op de pasar in Arnhem. Rest mij nog u allen hartelijk welkom te mogen heten op 30 maart a.s. Een goed humeur en een dosis enthousiasme maakt deze middag tot een succes. Wij beginnen om 13.00 uur. Tot ziens! Denk om de zomertijd!

Met vriendelijke groeten.,
Tony Kuschel, uw voorzitter.

Michel van RuyvenVan de voorzitter, maart 2014