Van de voorzitter, mei 2014

op 4 mei 2014

MEIMAAND: Dodenherdenking (4e). Bevrijdingsdag (5e ). Moederdag (11e ). Koempoelan(25e ). Hemelvaartsdag (29e ). TTF den Haag (30e ).
Kortom allemaal leuke dagen voor wie er invulling aangeeft.

Deze mei-koempoelan op zondag 25 mei a.s. leent zich uitstekend om weer een middag in traditionele Indische klederdracht op de koempoelan te komen.
Het geldt niet alleen voor de dames, maar ook de heren worden gevraagd hieraan mee te doen. Uiteraard zal het bestuur een prijs uitreiken.
Voor de meest originele klederdracht, zowel voor de dames als de heren wordt een prijs uitgeloofd. Een onafhankelijke jury zal in stilte observeren en de winnaars aan het bestuur doorgeven. Schroomt u niet hieraan mee te doen, want het geeft toch een leuke sfeer aan deze middag.

Voor deze gelegenheid hebben wij ook nog de dansgroep BUNGA MELATI uitgenodigd om in de sfeer van deze traditie te blijven. De muziek wordt opgeluisterd door de ASHURABAND.
Voor onze visliefhebbers hebben wij een VISDAG gepland op zondag 1 juni aan de forellenvijver in Geesteren. Geeft u zich tijdig op. Hoe meer zielen hoe meer vreugde toch. Er worden kleine prijzen beschikbaar gesteld.

Degene, die zich hebben opgegeven voor de busreis TTF op de 30e verzoek ik om tijdig uw betaling te regelen. Uw plaats in de bus is pas geldig als uw betaling door onze penningmeester is geregistreerd. Het bestuur hoopt u op deze busreis te mogen verwelkomen. Wij hopen u op 25 mei a.s. van harte welkom te heten. Een goed humeur en een dosis enthousiasme maakt deze middag tot een succes.

Tot ziens!
Met vriendelijke groeten
Tony Kuschel, uw voorzitter.

Michel van RuyvenVan de voorzitter, mei 2014