Van de voorzitter, mei 2015

op 7 mei 2015

MEIMAAND Dodenherdenking (4). Bevrijdingsdag (5). Moederdag (10). Hemelvaartsdag (14). Pinksteren (24 & 25). TTF den Haag (28). Koempoelan (31). Kortom allemaal leuke dagen voor wie er invulling aangeeft.

Deze mei-koempoelan op zondag 31 mei a.s. leent zich uitstekend om weer een middag in traditionele Indische klederdracht op de koempoelan te komen. Het geldt niet alleen voor de dames, maar ook de heren worden gevraagd hieraan mee te doen. Uiteraard zal het bestuur een prijs uitreiken voor de meest originele klederdracht. Zowel voor de dames als de heren wordt een prijs uitgereikt. Een onafhankelijke jury zal in stilte observeren en de winnaars aan het bestuur doorgeven. Schroomt u niet hieraan mee te doen, want het geeft toch een leuke sfeer aan deze middag. Voor deze gelegenheid hebben wij ook nog de dansgroep BALI AYU uitgenodigd om in de sfeer van deze traditie te blijven. De muziek wordt opgeluisterd door de band CHARD.

Voor onze visliefhebbers hebben wij een VISDAG gepland op zondag 7 juni aan de forellenvijver in Geesteren. Bijzonderheden vindt u verderop in het bulletin. Geeft u zich tijdig op. Hoe meer zielen hoe meer vreugde toch. Er worden kleine prijzen beschikbaar gesteld.

Degene, die zich hebben opgegeven voor de busreis TTF op de 28e verzoek ik om tijdig uw betaling te regelen. Uw plaats in de bus is pas geldig als uw betaling door onze penningmeester is geregistreerd. Het bestuur hoopt u op deze busreis te mogen verwelkomen.

In het juni bulletin wordt het AANMELDINGSFORMULIER voor ons jubileumfeest geplaatst met als sluitingsdatum 31 augustus voor de opgave. Voor alle leden is alles GRATIS. U dient zich wel op te geven!

De pasars in het najaar zijn gepland voor Assen op 4, 5 en 6 september en voor Enschede op 2, 3 en 4 oktober. Het jubileumfeest is op zondag 27september2015. Noteer dit vast in uw agenda.

Wij hopen u op 31 mei a.s. van harte welkom te heten. Een goed humeur en een dosis enthousiasme maakt deze middag tot een succes.

Met vriendelijke groeten, 
Tony Kuschel, uw voorzitter.

Michel van RuyvenVan de voorzitter, mei 2015