Van de voorzitter, mei 2016

op 13 mei 2016

Van de voorzitter, MEIMAAND…Dodenherdenking (4).. Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag (5).. moederdag (8).. Pinksteren (15 en 16). Koempoelan (29). Kortom allemaal leuke dagen voor wie er invulling aangeeft. Deze mei-koempoelan op zondag 29 mei a.s. leent zich uitstekend om weer een middag in traditionele Indische klederdracht op de koempoelan te komen. Het geldt niet alleen voor de dames, maar ook de heren worden gevraagd hieraan mee te doen. Uiteraard zal het bestuur een prijs uitreiken voor de meest originele klederdracht. Zowel voor de dames als de heren wordt een prijs uitgereikt. Een onafhankelijke jury zal in stilte observeren en de winnaars aan het bestuur doorgeven. Schroomt u niet hieraan mee te doen, want het geeft toch een leuke sfeer aan deze middag. Voor deze gelegenheid hebben wij ook nog de dansgroep BALI AYU uitgenodigd om in de sfeer van deze traditie te blijven. De muziek wordt opgeluisterd door de band CHARD.

Voor onze visliefhebbers hebben wij een VISDAG gepland op zondag 5 juni aan de forellenvijver in Geesteren.
Bijzonderheden vindt u verderop in het bulletin. Geeft u zich tijdig op. Hoe meer zielen hoe meer vreugde toch. Er worden kleine prijzen beschikbaar gesteld. Degene, die zich hebben opgegeven voor de busreis naar Rotterdam op vrijdag 17 juni verzoek ik om tijdig uw betaling te regelen. Uw plaats in de bus is pas geldig als uw betaling door ons is geregistreerd. Het bestuur hoopt u op deze busreis te mogen verwelkomen. Wij hebben voor de BUSREIS al 77 aanmeldingen en waarvan12 personen reeds hebben betaald.Regel tijdig uw betaling. Bij voorbaat dank hiervoor.

Het komt regelmatig voor dat onze leden, die zich hebben opgegeven om de koempoelan bij te wonen, zonder enige reden spontaan wegblijven. Dit heeft financiële consequenties voor onze vereniging. Bel vroegtijdig af als u verhinderd bent. Wij doen een beroep op uw mede verantwoordelijkheid om daardoor de financiële schade met z’n allen tot een minimum te beperken. Voor diegene die het aangaat, neemt hier goede nota van. Alvast bedankt. Wij hopen u op 29 mei a.s. van harte welkom te heten.

Een goed humeur en een dosis enthousiasme maakt deze middag tot een succes.
Tot ziens! Met vriendelijke groeten Tony Kuschel.

Michel van RuyvenVan de voorzitter, mei 2016