Van de voorzitter, oktober 2017

op 30 oktober 2017

Van de voorzitter,
Het laatste kwartaal van het jaar 2017 is aangebroken. In de maand november houden we onze Koempoelan met een MINI bazaar. De standhouders kunnen op de gebruikelijke wijze wederom zich opgeven bij Martin de Jonge. Verder wordt op 17 december onze Kerstkoempoelan gehouden. Het belooft weer een gezellige en sfeervolle kerstviering te worden.

LET OP! Op zondag 29 oktober (onze Koempoelan-middag) is het einde van de zomertijd en dan gaat de klok 1(één) uur terug! Neem hiervan notitie opdat u op tijd bij de Koempoelan aanwezig bent. De heer Boiten van de Stichting Pelita houdt op onze Koempoelan een spreekuur. Allerhande vragen over de WUBO of WUV kunt u op onze oktober Koempoelan tijdens het spreekuur aan dhr. Boiten voorleggen. U kunt dit vooraf aan het bestuur kenbaar maken bij aanvang van de Koempoelan.

U heeft bij het september bulletin allen een nota voor de te betalen contributie voor 2018 ontvangen. Voor diegene, die voor een automatische incasso hebben gekozen, ten behoeve van de contributie voor het jaar 2018, is de incasso reeds verzilverd. Als u per internetbankieren of per kas gaat overmaken, verzoek ik U om voor 1 november het bedrag over te maken, opdat wij een beter overzicht kunnen verkrijgen van de ontvangen contributie over het afgelopen jaar 2018. Het voorkomt vele onnodige vragen op de Algemene Ledenvergadering in februari 2018.

Misschien wat aan de vroege kant, maar het is zeker niet verkeerd als u onze kerstkoempoelan wilt bezoeken dat u zich in OKTOBER en NOVEMBER al opgeeft bij Martin de Jonge. Voorkom een teleurstelling en reageer snel. Bij voorbaat dank hiervoor.

Het zal u inmiddels wel opgevallen zijn dat de afgelopen maand weer Indische SNACKS bij de koffie of thee wordt aangeboden. De beide cateraars bieden de IKA deze snacks aan tegen een geringe vergoeding. Hiermee willen wij onze bezoekers (leden en niet leden) tegemoet komen zonder het entreegeld, voor een gratis kopje koffie of thee met een Indische snacks, te verhogen. Wij hopen u op de Koempoelan van 29 oktober (denk aan de zomertijd!) te mogen begroeten. Een goed humeur en een dosis enthousiasme maakt deze middag tot een succes! Tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Tony Kuschel, uw voorzitter

Michel van RuyvenVan de voorzitter, oktober 2017